A vadkert.hu weboldalon nettó, viszonteladói árakat alkalmazunk. Ezen az oldalon csak viszonteladói partnereinket szolgáljuk ki!

Kiskereskedelmi webáruházunk a  maxma.hu

Árainkat igyekszünk naprakészen tartani, de mivel több beszállítóval, gyártóval dolgozunk együtt, így előfordulhatnak árkülönbségek egyes termékeknél. Amennyiben ilyen terméket rendel, és az ár jelentősen eltér a webáruházban szereplő ártól, kiszállítás előtt  telefonon felvesszük önnel a kapcsolatot.

Weboldalunkon, regisztrált viszonteladói partnereink vásárolhatnak. A regisztrációhoz szükséges céges adatok megadása után tudjuk teljesíteni a megrendelését. Fizetési lehetőségek:

Előre utalás, Futárszolgálattal – vagy saját autóval kiszállított termékek fizetése a futárnak – sofőrnek.

Átutalással – amennyiben ön már többször vásárolt nálunk, lehetősége van halasztott fizetésre (max 7 nap), kérem, hogy ezzel kapcsolatban érdeklődjön telefonon kollégáinknál!

A megrendelt termékeket futárszolgálattal, vagy saját autóval szállítjuk ki partnereinknek.  50.000Ft feletti rendelések esetén ingyenesen, az esetek nagy többségében. Kivéve abban az esetben, ha a rendelt áru terjedelme és súlya meghaladja a szállítási kapacitásunkat. Ebben az esetben a kiszállítás lehetőségéről telefonon egyeztetünk partnereinkkel.